Training

Door middel van training krijgt u de zekerheid dat u op een professionele, kostenbesparende en efficiënte wijze gebruikmaakt van DDS-CAD. Onze trainingen worden verzorgd door professionals die zowel grondige product- als praktijkkennis hebben. Dit geeft u een snelle, zekere en vooral praktische start bij het gebruik van DDS-CAD in uw dagelijkse arbeidsproces.

Introductie training

De introductietraining biedt een bewezen implementatieconcept dat de belangrijkste inhoud en praktische toepassingen dekt - de ideale allround training voor nieuwe DDS-CAD-gebruikers. De basistraining vindt plaats in de opleidingsruimte bij DDS te Utrecht.

Een introductietraining duurt twee dagen. Om een optimale effectiviteit te garanderen, is het aantal deelnemers beperkt tot zes personen.

» Lees meer

Update workshop

Update workshops zijn bedoeld om gebruikers bij de introductie van een nieuwe versie van DDS-CAD in één dag te leren efficiënt te werken met de nieuwe en verbeterde functies, waardoor direct het maximale uit de nieuwe versie kan worden gehaald.

» Lees meer

Individuele training

Individuele trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. De datum, plaats en inhoud zijn op voorhand overeengekomen. Op het niveau van beginners en gevorderden. In het DDS-opleidingscentrum of bij u op kantoor.

Voor gebruikers met DDS-CAD-kennis kunnen deze trainingssessies worden gebruikt als geavanceerde training of projectondersteuning. Voor nieuwe DDS-CAD-gebruikers wordt de inhoud bepaald door het bewezen DDS-implementatieconcept.

» Vraag naar de mogelijkheden

Online training

Online trainingen zijn afgestemd op de individuele behoeften van een DDS-CAD-gebruiker. Ze worden per uur gepland via een online conferentieplatform. De totale duur en uiteindelijke inhoud is afhankelijk van de vereisten van de gebruiker.

» Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een vraag over onze trainingen?
Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

* Verplicht veld  |  Privacyverklaring


Wat is DDS-CAD?

Dé CAD/BIM oplossing voor het ontwerpen, berekenen en documenteren van gebouw-installaties.

 Ontdek DDS-CAD