Support

Een belangrijke reden voor het succes van DDScad is zonder twijfel de kwaliteit van de technische klantenondersteuning. Ons support team heeft een uitstekende reputatie bij onze gebruikers en distributiepartners. Om onze hoge kwaliteitsnormen te handhaven zal GSBS ondersteuning van topkwaliteit blijven leveren via ons ervaren team van professionele ingenieurs, technici en productspecialisten.

Telefoon en Skype

Met opgeleide en gecertificeerde professionals is ons support team in staat om uw uitdagingen te begrijpen. De combinatie van praktische know-how en diepgaande technische kennis van de software maakt hen een ideaal aanspreekpunt voor uw vragen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om ondersteuning per e-mail te krijgen.

U kunt ons bereiken op: 030-341 00 70

Online remote support

Naast ondersteuning per telefoon, Skype of e-mail biedt GSBS ook de mogelijkheid voor zogenaamde online remote support. Door gebruik te maken van de geïntegreerde TeamViewer applicatie in DDScad kunt u ons support team direct toegang verschaffen tot DDScad op uw computer. Hierdoor kunnen onze productexperts de optimale oplossing uitleggen in uw specifieke project omgeving.


Support & onderhoudsovereenkomst

Ons support team zal altijd een oplossing vinden voor uw uitdagingen. Wanneer u vastzit of moeilijkheden ondervindt bij het ontwerpen van uw projecten, kunnen onze support collega's u helpen met het verstrekken van snelle en gemakkelijke oplossingen, zonder het verlies van te veel productiviteit.

Om prioriteit support te ontvangen is een actief support & onderhoudsovereenkomst vereist. Neem contact op met uw lokale GSBS vestiging voor meer informatie. Directe support is beschikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 14:30 uur, met uitzondering van feestdagen. Het GSBS support team streeft ten alle tijden naar het zo snel mogelijk oplossen van uw problemen.


Contact

Graphisoft Building Systems
Rijnzathe 48
3454 PV Utrecht
Nederland

Tel.: 030-341 00 70

info-nl@gsbs.graphisoft.com
www.dds-cad.nl


Wat is DDScad?

Dé CAD/BIM oplossing voor het ontwerpen, berekenen en documenteren van gebouw-installaties.

 Ontdek DDScad