Support

Een belangrijke reden voor het succes van DDS-CAD is zonder twijfel de kwaliteit van de technische klantenondersteuning. Ons support team heeft een uitstekende reputatie bij onze gebruikers en distributiepartners. Om onze hoge kwaliteitsnormen te handhaven zal DDS ondersteuning van topkwaliteit blijven leveren via ons ervaren team van professionele ingenieurs, technici en productspecialisten.

Telefoon en Skype

Met opgeleide en gecertificeerde professionals is ons support team in staat om uw uitdagingen te begrijpen. De combinatie van praktische know-how en diepgaande technische kennis van de software maakt hen een ideaal aanspreekpunt voor uw vragen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om ondersteuning per e-mail te krijgen.

U kunt ons bereiken op: 030-341 00 70

Online remote support

Naast ondersteuning per telefoon, Skype of e-mail biedt DDS ook de mogelijkheid voor zogenaamde online remote support. Door gebruik te maken van de geïntegreerde TeamViewer applicatie in DDS-CAD kunt u ons support team direct toegang verschaffen tot DDS-CAD op uw computer. Hierdoor kunnen onze productexperts de optimale oplossing uitleggen in uw specifieke project omgeving.

Support & onderhoudscontract

Ons support team zal altijd een oplossing vinden voor uw uitdagingen. Wanneer u vastzit of moeilijkheden ondervindt bij het ontwerpen van uw projecten, kunnen onze support collega's u helpen met het verstrekken van snelle en gemakkelijke oplossingen, zonder het verlies van te veel productiviteit.

Om prioriteit support te ontvangen is een actief support & onderhoudscontract vereist. Neem contact op met uw lokale DDS vestiging voor meer informatie. Directe support is beschikbaar tijdens werkuren van 8:00 tot 17:00 op maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Het DDS support team streeft ten alle tijden naar het zo snel mogelijk oplossen van uw problemen.


Complete suite

De complete DDS-CAD suite biedt een integrale oplossing voor het ontwerpen en berekenen van installatietechnische systemen.

 Meer over DDS-CAD