IFC Product Libraries

OPEN BIM modellen en processen zijn dagelijk in gebruik in de bouw over de hele wereld. Modellen worden uitgewisseld tussen de verschillende disciplines met belangrijke voordelen en verbeteringen ten opzichte van het traditionele ontwerpproces.

De volgende evolutie is het verstrekken van delen van informatie van fabrikanten en leveranciers van producten waaruit gebouwen bestaan - IFC product libraries. IFC is een ideaal formaat om te gebruiken voor de distributie , het delen van deze informatie en het toegankelijk maken voor gebruikers van OPEN BIM compatibele software. Bedrijven die IFC en OPEN BIM ondersteunen hebben een specificatie- en implementatiedocument geproduceerd over hoe IFC gebruikt moet worden om dit doel te verwezenlijken.

Download presentation

Deze presentatie bevat achtergrond informatie over wat OPEN BIM product bibliotheken zijn en toont een proof of concept.

Download implementers agreement

De implementatie overeenkomst omvat de technische specificaties voor IFC product libraries.

OPEN BIM overzicht

OPEN BIM ondersteunt een transparante en open workflow zodat partijen kunnen deelnemen aan een gezamenlijk project, ongeacht de software die ze gebruiken.

 Lees meerPartners

Het OPEN BIM programma is een marketing campagne geïnitieerd door leden van buildingSMART® om wereldwijde promotie van het OPEN BIM concept te faciliteren.

 Meer over de partners


FAQ

Wat is de officiële definitie van OPEN BIM en wat is het doel van het OPEN BIM programma?

 Meer over model-based samenwerking