Training

Door middel van training krijgt u de zekerheid dat u op een professionele, kostenbesparende en efficiënte wijze gebruikmaakt van DDS-CAD. Onze trainingen worden verzorgd door professionals die zowel grondige product- als praktijkkennis hebben. Dit geeft u een snelle, zekere en vooral praktische start bij het gebruik van DDS-CAD in uw dagelijkse arbeidsproces.

De introductietraining biedt een bewezen implementatieconcept dat de belangrijkste inhoud en praktische toepassingen dekt - de ideale allround training voor nieuwe DDS-CAD-gebruikers. De basistraining kan plaatsvinden in het DDS-opleidingscentrum of bij u op kantoor.

Een introductietraining duurt twee dagen. Om een optimale effectiviteit te garanderen, is het aantal deelnemers beperkt tot zes personen.

Bekijk data, programma, inschrijfformulier

Individuele training

Individuele trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. De datum, plaats en inhoud zijn op voorhand overeengekomen. Op het niveau van beginners en gevorderden. In het DDS-opleidingscentrum of bij u op kantoor.

Voor gebruikers met DDS-CAD-kennis kunnen deze trainingssessies worden gebruikt als geavanceerde training of projectondersteuning. Voor nieuwe DDS-CAD-gebruikers wordt de inhoud bepaald door het bewezen DDS-implementatieconcept.

Vraag naar de mogelijkheden

Online training

Met dit type training neemt u interactief deel aan een training middels een online verbinding. Het voordeel hierbij is dat u geen tijd hoeft te besteden aan het reizen van en naar de trainingslocatie. U kunt de training bijwonen direct vanachter uw eigen computer. Bovendien is online training bijzonder flexibel. Zo kunt u trainingssessies boeken per uur in plaats van een volledige dag.

Vraag naar de mogelijkheden

Daarom DDS-CAD!

Waarom DDS-CAD? Onze software biedt vele voordelen.

 Alle voordelen op een rij


Complete suite

De complete DDS-CAD suite biedt een integrale oplossing voor het ontwerpen en berekenen van installatietechnische systemen.

 Meer over DDS-CAD