Training

Uit ervaring zult u waarschijnlijk weten dat zelfs met de meest intuïtieve tools u niet direct de maximale productiviteit bereikt. Met effectieve training krijgt u de zekerheid dat u DDS-CAD zal toepassen op de meest efficiënte manier en in de breedst mogelijke wijze.

De trainingen worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde collega's, gesteund door jarenlange ervaring in zowel de branche als in met het product. Dit geeft u een snelle, veilige en vooral praktische inleiding in het gebruiken van DDS-CAD. Hierdoor zult u zich snel verplaatsen van beginner tot gevorderde gebruiker, met de benodigde kennis om de software correct en efficiënt toe te passen.

Introductie training

Introductie trainingen worden uitsluitend voor uw medewerkers van uw bedrijf verzorgd - hetzij in uw kantoor of op één van de DDS vestigingen. Om een optimale effectiviteit te garanderen, is het aantal deelnemers beperkt tot zes personen. Dit type training is specifiek gericht op gebruikers zonder enige ervaring met DDS-CAD. Een introductie training omvat twee opeenvolgende dagen.

Online training

Met dit type training neem je interactief deel aan een training middels een online verbinding. Het voordeel van deze trainingsvorm is dat je niet te maken hebt met reistijden, omdat je geen tijd hoeft te besteden aan reizen van en naar de trainingslocatie. U kunt de training bijwonen direct vanachter uw eigen computer. Bovendien is online training bijzonder flexibel. Zo kunt u trainingssessies boeken per uur in plaats van een volledige dag.

Daarom DDS-CAD!

Waarom DDS-CAD? Onze software biedt vele voordelen.

 Alle voordelen op een rij


Complete suite

De complete DDS-CAD suite biedt een integrale oplossing voor het ontwerpen en berekenen van installatietechnische systemen.

 Meer over DDS-CAD